Menyer
Skal du holde selskap, disputas middag eller jubileum?
Ønsker du å skape en litt formell og staselig setting på en middag? Da kan det å få servert en tre eller fire retters meny med hvite duker, høye lys og servitører gi en fin ramme.
Vi har laget noen forslag til retter, hvor dere kan finne deres favoritter. Sammen med vår kjøkkensjef, setter dere sammen den endelige menyen. Vi bistår i planleggingen av bordoppsett, tips og råd til pynting og gode råd til kjøreplan.
Når dagen er der, kommer vi og setter opp bord og dekker. Vi stiller med hvite tøyduker, servise og nødvendig utstyr. Inkludert i prisen er også servitører og kokker til gjennomføringen av middagen.
- Ørret Confit
Pepperotkrem / Rugbrød / Gressløkolje - Smørstekt Kamskjell
Blomkålkrem / Ørretrogn / Jordskokkchips / Soya og Nøttesmør - Krabbesalat med krabbe fra Hitra
Agurk / Reddik / Småsalat / surdeigchips - Kalvetartar av Røroskalv
Eggeplomme / Syltet agurk / rødbeter / rødløk
Alle forretter serveres med brød og smør
- Urtebakt lammemørbrad
Gresskarkrem / Rosenkål / Sopp / Sylta småløk / Soppsaus / Fløtepotet - Bakt Kveite
Ertekrem / Asparges / Grønnkålchips / Smørsaus / Bakte småpoteter - Okse Indrefilèt
Sellerikrem / Brokkoli / Bakt Portobello / Sylta tomat / Rødvinssjy / Stekt mandelpotet og Jordskokk - Langtidsbakt svinenakke
Bakt sellerirot / Løkkompott / Hvitløksjy / Mandelpotetpurè
Pris for treretters meny Kr. 495,-
Inkl. oppdekking, duker, servise, kokker og servitører
Tillegg for osterett Kr. 125,-

