Konfirmasjon

Konfirmasjon er en stor dag hvor hele familien samles og maten er en viktig del av feiringen. Catering Companiet tilbyr et matkonsept som er praktisk med tanke på logistikken på dagen.

Menyen er variert og spennende for alle gjester, selv om det ofte er både barn, unge og godt voksene rundt bordet. Vi avtaler leveringstidspunkt av maten tidlig på dagen, før dere drar til seremoni. Maten blir da levert i termokasser, slik at den ikke trenger å bli satt i kjøleskap. Alt er ferdig lagt opp og klart, så det er bare å sette fram. Varmmaten er pakket i kokeposer, slik at dere legger disse posene i varmt vann ca. 20 minutter før servering og heller det opp i medfølgende serveringskåler. All mat er lagt opp på porselen. Vi sender med gripebestikk, brødkurv, varmeplate og merkelapper med allergenmerking. Så avtaler vi henting av retur på kvelden eller neste dag.

ni muser mat og disk_0037

Meny

Røkte reker med chilimajones, dampede blåskjell med aioli, sweet chili scampi, røkt laks med eggerøre, Wasabilaks med syltet ingefær soyasaus og sort sesam, søtpotetsuppe med ingefær og koriander (kald i shotteglass), roastbeef potetsalat og dansk remulade, Kjelknøl av lam med myntegelè, seranoskinke med råmarinert fennikelsalat, gresk salat med fetaost hvitløksbrød og tzatziki, hjemmelaget focaccia.

Varmmat alternativ 1
Kreolske kylling, tapaskjøttboller i tomatsaus og saltbakte småpoteter

Varmmat alternativ 2
Biff stroganoff med potetpurrè

Ostefjøl med to typer ost, marmelader og grissini

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, sjokolademousse med bringebærsaus og pistasjkrokan

Pris Kr. 425,-

Kaker til kaffen?

Våre konditorer lager alt av kaker, temakaker, moderne kaker eller klassikere som lukket valnøtt og konfektkaker.

Pasjonfruktmousse med brownie

Kr 550,-

Ostekake med bringebær

Kr 550,-

Hvit sjokolademousse med pasjonfrukt og mangokompott

Kr 725,-

Sjokoladekonfektkake

Kr 745,-

Lukket valnøtt

Kr 645,-

Romkake

Kr 550,-

Duker og dekketøy

Trenger dere duker og dekketøy, kan dere låne det av oss for Kr. 65,- per person. Det blir kjørt ut noen dager før, slik at dere rekke å dekke bordet i god tid før selve dagen

Litt lite plass inne?

Hos oss kan du leie telt, bord og stoler om det skulle trengs. Vi kan levere kun utstyret eller sette det opp klart til selskapet.