Hvem er vi

Geir Barstad
Geir Barstad
Geir Barstad

Geir Barstad

Daglig leder og kokk
for Ni Muser og Catering Companiet

Jeg gikk servitørlæra på Britannia hotel og kokkelæra på Hotel Røros. Jeg har lang fartstid som kokk og kjøkkensjef, blant annet kan nevnes Kjøkkensjef Hotel Røros, ass. kjøkkensjef Rica Nidelven, Kjøkkensjef Britannia hotel og daglig leder for Cafè Ni Muser.

Sterkeste side?

Det må være planlegging og gjennomføring av store arrangementer. Sette ting i system, se helheten og skape den beste opplevelsen for alle enten selskapet er lite eller stort.

Marius Lund Ohren
Marius Lund Ohren
Marius Lund Ohren

Marius Lund Ohren

Kjøkkensjef
for Ni Muser og Catering Companiet

Jeg gikk kokkelæra på Britannia hotel, og har gått gradene der. Avsluttet de siste to årene som ass. kjøkkensjef før jeg startet som kjøkkensjef ved Lian Restaurant. Har jobbet i Ni Muser systemet siden 2019.

Sterkeste side?

Det må være min fagkunnskap. Jeg er lidenskapelig opptatt av kokkefaget, og stadig på jakt etter nye impulser.

Dan Anders Normann
Dan Anders Normann
Dan Anders Normann

Dan Anders Normann

Konditorsjef
for Ni Muser og Catering Companiet

Jeg tok svennebrevet som konditor hos Agamat i Bodø, og har siden jobbet som håndverkskonditor. Det jeg er mest stolt over på min cv er konditorsjef ved Britannia hotell og Ni Muser. I min utforskning innenfor bakst har jeg skrevet bacheloroppgave om fermentering av surdeigsbrød med fordypning i mikrobiologi og matkjemi.

Sterkeste side?

I konditoryrket er det sjokoladearbeide og konfekt som står mitt hjerte nærmest. I tillegg er fransk inspirerte kaker med speilglasurer, makroner og surdigsbakst noe av det jeg liker best å jobbe med.

Oda Kirkaune Østerfeldt
Oda Kirkaune Østerfeldt
Oda Kirkaune Østerfeldt

Oda Kirkaune Østerfeldt

Soussjef
for Catering Companiet

Jeg gikk kokkelæra på Britannia hotell. Etter at jeg tokk fagbrevet har jeg vært kokk i forsvaret under min førstegangstjeneste. Videre har jeg jobbet noen år som kokk på Scandic Nidelven og Ni Muser.

Sterkeste side?

Det må være nye impulser, moderne mat og tilberedningsmåter. Får ofte høre at jeg er god på smak.